Hvorfor velge et Partytelt til ditt event?

partytelt 3
partytelt 1
partytelt 2
partytelt 4
partytelt 5
partytelt 6
partytelt 7
partytelt 8
partytelt 9
partytelt 10
partytelt 12
partytelt 15
partytelt 19
partytelt 20
partytelt 21
partytelt 23
partytelt 25
partytelt 26
partytelt 29
partytelt 30

Telt i alle størrelser til alle festligheter!

Disse tradisjonelle hvite partyteltene kan bygges i alle størrelser, og kan kombineres med hverandre. Her har vi mye tilbehør og ekstrautstyr, sånn at du kan tilrettelegge fasaden til ditt arrangement akkurat som du vil.

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Send oss litt informasjon om ditt event, så kommer vi raskt tilbake til deg!

Privat

Bedrift

http://maxitelt.no/wp-content/uploads/2015/04/telt3_slider-515x305.jpg
http://maxitelt.no/wp-content/uploads/2015/04/partytelt-3-515x305.jpg

Teltene våres passer perfekt til alle mulige arrangementer. Blant annet bryllup, konfirmasjon, fest, selskap, jubileum og andre tilstelninger. Dette kan være en rimelig og god løsning for din tilstelning. Ta kontakt med oss for å planlegge det etter ditt behov.

Disse moderne og praktiske ramme- og partyteltene kan brukes til alle formål. Meget populært til for eksempel festivaler, konserter, markedstelt, messe, jubileum, lanseringer og alle andre eventer. Teltene kan kombineres og settes sammen på alle mulige måter. Ta kontakt med oss for å planlegge ditt arrangement etter ditt behov.


Topp- og partytelt!

Telt i høy kvalitet - i alle størrelser!
http://maxitelt.no/wp-content/uploads/2015/04/partytelt-29-515x305.jpg

TOPPTELT

Dette er våre 5 x 5 meters topptelt. Disse kan påbygges i både bredde og lengderetningen. Toppteltene er enkle å montere og frakte. De kan brukes til fester, selskaper, messer, presentasjoner, salg etc. Vi har mye øvrig utstyr som kan komme til nytte inne i teltet.


http://maxitelt.no/wp-content/uploads/2015/02/telt4-515x305.jpg

PARTYTELT

Partyteltene er rammetelt i forskjellige faste bredder med seksjoner i lengderetningen. Teltbreddene vi har er 6, 8, 9 meter som kan påbygges med 3 meters seksjoner så langt det er ønskelig. Teltbreddene 15 og 20 meter kan påbygges med 5 meters seksjoner.

Partyteltene kan kombineres med hverandre og vi har anretningsutstikker, taktopper for god scenehøyde og annet som kan skreddersy teltet til ditt arrangement. Vi kan også levere mye annet tilbehør som for eksempel faste dører, innerduk, gulv, møbler, varme, tepper, lyslenker etc. Se mer på øvrig utstyr.

Konstruksjonen er med aluminiumsprofiler og teltduken er hvit PVC duk som er flammehemmende.

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Send oss litt informasjon om ditt event, så kommer vi raskt tilbake til deg!